Légiósok az nb1-ben

Légiósok az nb1-ben

Átigazolási hírek, pletykák - A Fradinál próbázó Pogba bátyja edzőmeccsen bizonyíthatott

2018. november 17. - dartagnan

pogba-fradi.jpg

 

November 14. (szerda) óta a Ferencváros edzéseit látogatja a világbajnok Paul Pogba bátyja, Florentin Pogba. Sőt péntek délután a kezdőben pályára lépett  a második vonalbeli Budafok elleni felkészülési meccsen is, amin a zöld-fehérek győztek 3-1-re. A Ferencvárosból az utóbbi időben mellőzött Rui Pedro duplázott, és Finnbogason is betalált. 

 

 

 

 

Florentin Pogba érkezését már a hét elején beharangozták, és később a Ferencváros is megerősítette a hírt. A 28 esztendős hátvéd utolsó klubja a Genclerbirligi volt, ahonnan nyáron távozott. A Budafok elleni edzőmérkőzésen meglátszott rajta a meccshiány, ugyanis májusban játszott utoljára, a Genclerbirligi-Antalyaspor török élvonalbeli találkozón. 

Pogba egyébként a franciaországi Sedanban nevelkedett, majd a Saint-Étienne együttesében is focizott.  A Ligue 1-ben 66 bajnokin szerepelt, és két gólt jegyzett.

Világsztár öccséhez hasonlóan amúgy szintén válogatott, de nem a francia, hanem a guineai nemzeti csapatban. Húsz válogatott mérkőzésen lépett pályára az afrikai csapatban. 2015-ben az Afrikai Nemzetek Kupáját is megjárta velük, és a guineaiakkal egészen a legjobb nyolcig jutott.

S a végére még egy érdekesség. Ha már családja szóba került. Paul öccse mellett van még egy tesója, aki ráadásul ikertesvére, Mathias. És természetesen ő is futballista.

 

Forrás: Rangadó Wikipedia

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1legiosok.blog.hu/api/trackback/id/tr7714376185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása