Légiósok az nb1-ben

Légiósok az nb1-ben

Légiósok: Bogdan Apostu

2010. július 28. - dartagnan

 

 

Bogdan Apostu

 
Nemzetiség: román
 
Született: 1982.04.20.
 
Poszt: csatár
 
 
 
A román támadó a vajdahunyadi Corvinul Hunedoaránál kezdte profi karrierjét. Majd az Otelul Galatihoz ment, utánuk pedig az UTA Arad következett. A harmadosztályban az eddigiekhez képest jó idényt zárt, 28 meccsen 10-szer talált be.
Később a Farul Constantához került, innen még visszatért kis időre az aradiakhoz. Ám ezúttal adós maradt a gólokkal.

 
2007 decemberben a Nyíregyháza tesztelte a Ligakupában, s kiválóan mutatkozott be, 2 meccsen 2 gólt szerzett, ám végül a Szpari helyett Izraelbe, a Bnei Sakhnin csapatához szerződött. Bár új klubjával az izraeli bajnokságban 4. helyen végzett, Apostu keveset játszott.
 
2008 nyarán újra a Szparinál járt, és ezúttal sikerült szerződést kötnie. Az nb1 2008-2009-es kiírásában 2008 július végén depütált az Újpest ellen. Első gólját a 4. fordulóban szerezte, a Lokinak köszönt be. Az őszi idény során 9 gólig jutott, a REAC-nak mesterhámast hintett. A szurkolók remeklése miatt megválasztották az ősz legjobbjának!
 
A tavaszi szezon már kevésbé sikerült Apostunak és a Szparinak, a román támadó 2 gólt szerzett, a csapat pedig bukdácsolt. Végül a Nyíregyháza a 14. helyen végzve bennmaradt, Apostu meg 11 találatával házi gólkirály lett!
 

 
(Apostu góljai a Szpariban!) 
 
2009 nyarán korábbi izraeli klubja bejelentkezett érte, s megvásárolta a játékjogát. Izraelben 2009 őszén 5 meccsen játszott, s 4 gólt jegyzett.
 
Az őszi idény közben megint visszatért Magyarországra. A kiesés elől menekülő Diósgyőr igazolta le, ám Apostu sem tudott csodát tenni azon a pár meccsen, melyen pályára lépett.
 
A tavaszi idényt hazájában, a román első ligás Internationalban kezdte. Itt 14 mérkőzésen, 5-ször volt eredményes. 2010-ben távozott a Pandurii Targu Jiu csapatához, s bár 20-szor küldték pályára, csak 4-szter talált be. Rá egy év múlva ismét váltott, Petrolul Ploiestibe igazolt.
 
 
Klubjai:
 

Corvinul Hunedoara (Vajdahunyad)

Otelul Galati

UTA Arad

Farul Constanta

Nyíregyháza

Bnei Sakhnin

Nyíregyháza

Bnei Sakhnin

Diósgyőr

International

Pandurii Targu Jiu
 
Petrolul Ploiesti 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1legiosok.blog.hu/api/trackback/id/tr752182700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stefan Derrick 2010.08.05. 20:43:07

Nahát!

Most találtam rá erre a blogra, tetszik.

Mitya Ivanov 2010.10.26. 11:05:49

Nahát!

Most találtam rá erre a blogra, tetszik.
süti beállítások módosítása