Légiósok az nb1-ben

Légiósok az nb1-ben

Átigazolási hírek, pletykák - Suljic, Hadzic: Sarajevo? Volt újpesti a francia sokadosztályban

2020. július 31. - dartagnan

legio-transzferek.JPG 

Alábbi cikkünkben az elmúlt hónapok NB I-es légiósokkal kapcsolatos érdekesebb átigazolási híreiből szemezgettünk.

 

 

 

 

 

Az addig kölcsönben lévő Dino Besirovicot végleg megvette a Mezőkövesd a Hajduk Splittől.  

Michal Nalepa újabb két évre írt alá a Lechia Gdanskhoz. Az exferencvárosi légiós 2017 óta játszik a lengyel klubban. 

Asmir Suljic, az Újpest és a Vidi korább szélsője, aki miután még tavaly decemberben szakított a lengyel Zaglebie Lubinnal, idén áprilisban úgy tűnt, visszatérhet volt klubjához,az Olimpija Ljubljanához, ám a szlovénoknak mégsem kellett. Így a mostani szezon végéig várhatóan nem tud új csapathoz szerződni, érdeklődőkből viszont nincs hiány. A  sport1.oslobodjenje.ba portál szerint hazájából az FK Sarajevo, Azerbajdzsánból pedig a Neftci Baku is bejelentkezett.

Anel Hadzic közös megegyezéssel szerződést bontott a MOL Fehérvárral. Erről a klub honlap számolt be. Több ajánlata is van (FK Sarajevo, SV Ried), ám egyelőre nem döntött.

Az actufoot.com cikke a National 2-ben /francia negyedosztály/ játszó AF Bobigny három új igazolását mutatja be, köztük Alassane Diallót, aki majdnem egy évnyi munkanélküliséget követően érkezett. Amúgy a szenegáli légiós legutóbbi csapata az Újpest volt.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1legiosok.blog.hu/api/trackback/id/tr4115674182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása