Légiósok az nb1-ben

Légiósok az nb1-ben

Kakhaber Chkhetiani

2010. május 18. - dartagnan

Kakhaber Chkhetiani (Sketiani)

Született: 1978.02.24.

Nemzetiség: grúz

Poszt: középpályás

 

A grúz középpályást 2001-ben igazolta le a jelentősen átalakuló, magyar sztárokkal :) (pl. Plókai, Tíber, Kuttor) erősítő Debrecen.

Sketiani gyorsan meghatározóvá vált a középpálya baloldalán, ami eleve hiányposztnak számított, hisz csak a sérülékeny Böőr Zoltán volt bevehethető e poszton. A grúz labdarúgót a szurkolók is kedvelték lendületes, erőteljes játéka, s remek bal lába miatt. Némileg rontotta megítélését a Girondins Bordeaux elleni idegenbeli UEFA Kupameccsen történt kiállítása, amely az egyik döntő tényező lett a csúfos, 5:1-es vereségben. Ennek ellenére összességében jól járt vele a Loki.

Második magyarországi állomáshelyén, a Pécsnél már nem tudta debreceni teljesítményét megismételni, csupán 7-szer kapott bizonyítási lehetőséget.

Miután nem voltak vele megelégedve, elengedték Ukrrajnába, a Tavriya Simferopolhoz. Ám ott sem maradt sokáig... Az ukránoktól távozván Grúziába tért haza, a Zestafoni gárdájához.

Jelenleg Azerbajdzsánban focizik, a   Simurq Zaqatalánál.

A Lokinál mérlege 45 meccs, 4 gól, míg a pécsieknél 7 mérkőzés, 0 találat.

 

Válogatottság:

Grúz válogatott, 1 meccs, 0 gól.

 

Sikerei:

Torpedo Kutaisi

Grúz bajnok - 2000, 2001

Grúz kupagyőztes - 1999, 2001

 

Klubjai:

 

FC Torpedo Kutaisi
 
Rtsmena Kutaisi
 
FC Samgurali Tskhaltubo
 
FC Torpedo Kutaisi
 
DVSC
 
PMFC
 
SC Tavriya Simferopol
 
FC Zestafoni
 
Simurq PFC

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1legiosok.blog.hu/api/trackback/id/tr112014312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása