Légiósok az nb1-ben

Légiósok az nb1-ben

Groppioni házi kedvence az óriáspiton

2017. február 04. - dartagnan

Federico Groppioni, az MTK 31 éves hálóőre nem tartozik az átlagos kutyatulajdonosok táborába, az olasz labdarúgó ugyanis kígyót, tart otthonában. Méghozzá óriáspitont. Erről és jövőbeli terveiről is beszélt az alábbi cikkben.

 

 

Különleges háziállatot, egy tízéves óriáskígyót tart otthon Federico Groppioni, az MTK olasz kapusa, aki magyar feleségének köszönhetően tökéletesen beszéli a magyar nyelvet. A futballista elárulta, hogy ötéves kisfia, Sebastian, aki már ismerkedik a futballal Csepelen, és a három esztendővel idősebb nő­vére, Fiona egyaránt kedveli a család félelmetes hüllőjét.

– Különleges hobbi a királypitontartás – ismerte el Groppioni. – Római unokaöcsémtől származik a hüllők iránti szeretetem, ő tíz kígyót tart a laká­sában.

A kapus királypitonja tíz centi híján kétméteres, és mintegy négy kiló.

– Veszélytelen, és az ellátása sem kerül sokba. Egy élő patkányt kap két-három hetente, azzal jól elvan. Nyugodtan emészt, aztán várja a következő etetést – tette hozzá.

Az MTK-t hat éve szolgáló futballista szerződése júniusban lejár, azonban még nem tudja, hosszabbítanak-e vele, vagy a jövôben a klub utánpótláskapusainak felkészítésébe kell besegítenie.

– A tárgyalások folynak a szerződéshosszabbításról, ráadásul tavasszal beiratkozom az MTK kapusedzője, Andrusch József UEFA-rendszerű kapusakadémiá­jára – újságolja a 32 éves Groppioni, aki akár még 38 esztendősen is szívesen állna a budapesti klub első csapatának rendelkezésére a Juventus 167-szeres olasz válogatott kapusához, Gianluigi Buffonhoz hasonlóan.

Forrás: Bors

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1legiosok.blog.hu/api/trackback/id/tr7012182478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása