Légiósok az nb1-ben

Légiósok az nb1-ben

A Lens mégis ott volt a Ligue 1 rajtján - Coulibaly a kezdőben játszott

2014. augusztus 16. - dartagnan

lens.png

Múlt hétvégén elrajtolt a francia élvonalbeli labdarúgó bajnokság, amelyben újra indulhatott a nagy múltú RC Lens. A csapat nyári kálváriája után ez nem volt annyira egyértelmű...

Amint korábbi cikkünkben is foglalkoztunk a témával, a Francia Labdarúgó-szövetség fellebbviteli testülete először felfüggesztette a Lens indulási jogát, a klub azonban fellebbezett a Francia Olimpiai Bizottsághoz, akik  végül pozitív döntést hoztak az ügyben, így Coulibalyék indulhattak a Ligue 1-ben.

 

 

A 2014-15-ös francia első osztályban való bemutatkozás viszont nem jól sikerült nekik, az 1. fordulót idegenben az FC Nantes ellen kezdhették, s az újonc csapat 1-0-ás vereséggel tért haza. Adamo Coulibaly, a DVSC korábbi gólzsákja végigjátszotta a meccset. 

Rossz szezonkezdetük ellenére a keret van olyan erős, hogy bennmaradhat az élvonalban. U-válogatottak sora játszik a csapatban, mint Loick Landre,Wylan Cyprien, Jean-Philippe Gbamin. Akiket jól kiegészítenek a rutinosabbak, pl. Yoann Touzghar, Ludovic Baal. 

S persze ne feledkezzünk el a külföldi válogatott játékosaikról sem. A marokkói Ahmed Kantari, a madagaszkári Lalaina Nomenjanahary, a tunéziai Alaeddine Yahia fontos láncszemei a csapatnak.

A gólokat pedig Pablo Chavarría, s nem utolsósorban Adamo Coulibaly szállíthatja.

 

Forrás: Nemzeti Sport | Wikipedia

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1legiosok.blog.hu/api/trackback/id/tr706599165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása