Légiósok az nb1-ben

Légiósok az nb1-ben

Átigazolási hírek, pletykák: "Sunnyboy", Frizoni és Carvalho a Lombardnál

2014. július 02. - dartagnan

 

Libériai, brazil játékosokat tesztel az OTP Bank Ligában szereplő Lombard Pápa.

 

 

 

Joel "Sunnyboy" Toe számára valószínűleg nem ismeretlen Magyarország, mivel 2012-ben a Budapest Honvéd keretéhez tartozott. Azután a libériai támadó majd' egy éves "munkanélküliség" után talált új csapatot, a nem túl veretes máltai Mosta FC-t. A 24 éves csatár egyébként szabadon igazolható, mivel június 30-án lejárt a szerződése a szigetországiaknál.

A brazilok közül Bernardo Frizoni 24 éves, posztja szerint balhátvéd, és némi NB I-es múlttal is rendelkezik. 2012 tavaszán kilenc meccset játszott Diósgyőrben, majd még az év nyarán az NB II-es ZTE-hez igazolt, s azóta is ott focizik. A Transfermarkt adatai szerint 55-ször lépett pályára a zalaiaknál, és védő létére kilenc találatig jutott. Érdekes véletlen, hogy csakúgy mint "Sunniboy", ő is magyarországi karrierjét Kispesten indította.

Ivan Carvalho a másik dél-amerikai, 24 esztendős, támadóként használható, és a Botafogóban nevelkedett.

 

Forrás: transfermarkt papa-ma.hu wikipedia

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1legiosok.blog.hu/api/trackback/id/tr26468555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása